Ταξιδια Βερολινο – Πλήρης ταξιδιωτικός οδηγός για το Βερολινο.


Ξενοδοχεια στο Βερολινο, διασκέδαση, φαγητό, αποδράσεις, χάρτες, βίντεο, ενοικιασεις αυτοκινητων στο Βερολινο
Απευθείας πτήσεις με Ολυμπιακή, Aegean, EasyJet

Μετρό
Το Βερολίνο χωρίζεται σε 3 ζώνες: η ζώνη Α περιλαμβάνει το κέντρο, η ζώνη Β φτάνει μέχρι τα όρια της πόλης και η ζώνη C θα σας μεταφέρει στα περίχωρα. Εισιτήρια υπάρχουν σε συνδυασμούς ζωνών και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα πολλά εκδοτικά μηχανήματα που υπάρχουν στην πόλη, ενώ οι πληροφορίες που θα χρειαστείτε αναρτώνται σε 6 γλώσσες (Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Πολωνικά) για να μη δυσκολευτείτε καθόλου.

Ταξί
Πιάτσες ταξί μπορείτε να βρείτε σε όλους τους κεντρικούς σταθμούς, αεροδρόμια, ξενοδοχεία και σε διάφορα μέρη της πόλης. Μη θεωρήσετε σε καμία περίπτωση δεδομένο ότι οι οδηγοί μιλάνε Αγγλικά και να θυμάστε ότι τα ταξί στο Βερολίνο είναι μια… ακριβούτσικη επιλογή μετακίνησης.

Με ποδήλατο
Το Βερολίνο λατρεύει τους ποδηλάτες του! Η πόλη έχει ειδικούς ποδηλατοδρόμους και υπάρχουν αυστηρά πρόστιμα για τους παραβάτες. Μπορείτε να νοικιάσετε ποδήλατο από ειδικά σημεία που θα βρείτε στην πόλη (ενημερωθείτε από το ξενοδοχείο σας) και να το πάρετε ακόμη και στο Μετρό, αρκεί να βγάλετε το ειδικό εισιτήριο που υπάρχει για τα ποδήλατα.

Λεωφορείο
Είναι η καλύτερη επιλογή για να περιηγηθείτε στην πόλη. Επιλέξτε τις γραμμές «100» και «200» οι οποίες εξυπηρετούνται από διώροφα λεωφορεία και περνούν απ' όλα σχεδόν τα αξιοθέατα του Βερολίνου.